Dit is Camping Harminahoeve...

Bent u op zoek naar een rustige bestemming om te verblijven en houdt u van een goede dosis natuurschoon en veel groen? Zoek dan niet verder. Camping Harminahoeve heeft het allemaal..

Camping Harminahoeve ligt in het prachtige Sellingen. Hier kunt u genieten van mooie natuur, heel veel rust en een betoverende omgeving. Sellingen bevindt zich in het mooie Westerwolde, wat onderdeel is van Zuid-Oost Groningen. U bevindt zich in Sellingen op een steenworp afstand van de Duitse grens.

blokhut

De camping

Toiletgebouw

Verhuur

Of uw voorkeur nu uitgaat naar de ruimte van het open veld of de beschutting onze camping biedt u de mogelijkheid. Naast ruime plekken beschikt de camping tevens over een gezellige recreatieruimte. Deze ruimte geeft gelegenheid om in een ontspannen sfeer uw medegasten te ontmoeten.

Ons toiletgebouw is geheel vernieuwd in 2015!. Het gebouw is voorzien van voldoende toiletten, douches en wascabine, inclusief voorzieningen voor invaliden. Doordat wij twee- á driemaal per dag schoonmaken, bent u verzekerd van schone faciliteiten.

Wilt u onze camping bezoeken maar heeft u niet de beschikking over een kampeermiddel? Geen probleem: wij bieden u de mogelijkheid om een volledig ingerichte tiny house te huren.

De receptie heeft een nieuwe plek gekregen!

Nadat de dierenweide is gerealiseerd hebben wij hard gewerkt aan een nieuw project: de receptie. Sinds kort heeft de receptie een nieuwe plek gekregen op de camping met een compleet andere look.

Contactgegevens

Beetserweg 34
9551 VE Sellingen
0599-322205
info@campingharminahoeve.nl

Reviews

Camping Harminahoeve is aangesloten bij:

© Copyright 2023 Harminahoeve | Realisatie Solution Online | Privacyverklaring

Bel direct!