Dit is Camping Harminahoeve...

Bent u op zoek naar een rustige bestemming om te verblijven en houdt u van een goede dosis natuurschoon en veel groen? Zoek dan niet verder. Camping Harminahoeve heeft het allemaal..

Camping Harminahoeve ligt in het prachtige Sellingen. Hier kunt u genieten van mooie natuur, heel veel rust en een betoverende omgeving. Sellingen bevindt zich in het mooie Westerwolde, wat onderdeel is van Zuid-Oost Groningen. U bevindt zich in Sellingen op een steenworp afstand van de Duitse grens.

blokhut

De camping

Toiletgebouw

Verhuur

Of uw voorkeur nu uitgaat naar de ruimte van het open veld of de beschutting van een boomgaard onze camping biedt u de mogelijkheid. Naast ruime plekken beschikt de camping tevens over een gezellige recreatieruimte. Deze ruimte geeft gelegenheid om in een ontspannen sfeer uw medegasten te ontmoeten.

Ons toiletgebouw is geheel vernieuwd in 2015!. Het gebouw is voorzien van voldoende toiletten, douches en wascabine, inclusief voorzieningen voor invaliden. Doordat wij twee- á driemaal per dag schoonmaken, bent u verzekerd van schone faciliteiten.

Wilt u onze camping bezoeken maar hebt u niet de beschikking over een kampeermiddel? Geen probleem: wij bieden u de mogelijkheid om een volledig ingerichte vakantiewoning of trekkershut te huren.

Plannen voor de toekomst

Dit jaar zijn wij bezig om een nieuwe dierenweide aan te leggen leuk voor onze jongste gasten! Ook zijn er speeltoestellen aanwezig! Dus ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen bent U bij camping Harmina Hoeve op het goede adres! Tevens zijn campers ook van harte welkom, en met gratis wifi maken wij het graag naar uw zin.

Contactgegevens

Beetserweg 34
9551 VE Sellingen
0599-322205
info@campingharminahoeve.nl

Volg ons ook op facebook!

Citaslow Westerwolde certificaat

cittaslow certificaat westerwolde

© Copyright 2019 Harminahoeve | Realisatie Solution Online | Privacyverklaring

Bel direct!